Λίγα λόγια 

Γεννήθηκα στην Λάρισα τον Ιούνιο του 1988 και σπούδασα Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η σύνδεση μου με το σώμα μου ήταν έντονη χάρη στην πολύχρονη ενασχόληση μου με το κλασικό μπαλέτο, την Jazz και τον σύγχρονο χορό και έτσι επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Σωματική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Core Energetics. Παράλληλα εξερεύνησα διαφορετικές προσεγγίσεις (5Rhythms, Feldenkrais, Body-Mind Centering, Brain Gym, Neo-Craniosacral Therapy, BodyTalk System, Shiatsu Traditional Thai Massage, Womb Yoga, Βιωματική Ανατομία, NLP & EFT) αλλά επέλεξα να πιστοποιηθώ στην Ψυχαναλυτική Πρακτική "Watch me play" για γονείς και παιδιά (0-7), στην εκπαίδευση γονέων σχετικά με τον συναισθηματικό δεσμό Circle of Security  και στην Ψυχοκινητική Ανάπτυξη παιδιών της Veronica Sherborne. Σήμερα συνεχίζω την επιμόρφωσή μου στο τμήμα της Δραματοθεραπείας/ Παιγνιοθεραπείας στο Δραματοθεραπευτικό κέντρο "Έρμα". 


Αγαπώ να βρίσκομαι δίπλα στους γονείς και τα παιδιά τους και να δημιουργούμε μαζί τον χώρο, όπου μπορούν να αφουγκραστούν τόσο τις ανάγκες τις δικές τους όσο και των παιδιών, όπως αυτές αναδύονται σε κάθε αναπτυξιακό στάδιο, να κατανοήσουν συμπεριφορές, να εμβαθύνουν τη σχέση τους, και να έχει την ευκαιρία ο αυθεντικός εαυτός τους να ανθίσει!   

Το ίδιο αγαπώ να εργάζομαι με ενήλικες που θέλουν να ξεπεράσουν δυσκολίες σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν μέσα σε αυτή και να επανακτήσουν τη σύνδεση με την αλήθεια του εαυτού τους.  

Στην προσπάθεια μου να κατανοήσω τον έμμηνο κύκλο μου δημιούργησα και εξέδωσα το εγχειρίδιο παρατήρησης του έμμηνου κύκλου για νέα κορίτσια "Girl Power"


Επικοινωνία

Κίου 1

Αθήνα

11364

Ελλάδα