Τηλ.: 6947799219    ||    mail: info@maralytrokapi.com

Αυτό το project ξεκίνησε με αφορμή τον αποκλεισμό στο σπίτι λόγω της πανδημίας Covid-19 και την ανάγκη που προέκυψε για online υλικό γύρω από πρακτικές που αφορούν στο σώμα.

Πρόκειται για μία σειρά βίντεο αυτο μασάζ αφιερωμένα σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος κάθε φορά. Μπορούν γίνουν μεμονωμένα ή όλα μαζί, αφήνοντας ολόκληρο το σώμα πιο χαλαρό, γειωμένο και ενεργοποιημένο ταυτόχρονα.

Καλή απόλαυση!

Foot Massage 

Πάρτε ένα μπαλάκι (του τέννις είναι μια χαρά) και ρολάρετε με μία σχετική πίεση το πέλμα σε όλο του το μήκος και προς όλες τις κατευθύνσεις. Μείνετε λίγο παραπάνω στα σημεία που πονάνε κάπως πιο πολύ και μην ξεχάσετε να εκπνέετε!

Αυτάκι Massage

Το Aftaki Massage γίνεται και στα δύο αυτιά. Είτε ταυτόχρονα είτε ξεχωριστά, από κάτω προς τα πάνω. Είναι επιβεβαιωμένο ότι τα αυτιά δεν πρόκειται να ξεχειλώσουν! Λόγω των νευρικών απολήξεων μπορεί να προσφέρει μεγάλη απόλαυση, βοηθώντας ταυτόχρονα στο πρωινό ξύπνημα και στη συγκέντρωση.
https://www.youtube.com/watch?v=chhk4MZTDIk

Finger Massage

Πόσες φορές χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας μέσα στη μέρα; Ιδιαίτερα στο κινητό και στον υπολογιστή; Αυτά και αν αξίζουν την προσοχή μας και την φροντίδα μας!

Kidney Massage

Ένα απαλό μασάζ στα νεφρά, ιδανικά κάθε πρωί, μας προσφέρει ενέργεια και δύναμη για τη μέρα που βρίσκεται μπροστά μας. Οι κινέζοι προτρέπουν 36 επαναλήψεις δεξιόστροφα και 36 αριστερόστροφα!

Eyes Massage

Μετά από ώρες εργασίας στον υπολογιστή το μασάζ ματιών θα ξεκουράσει και θα ανακουφίσει τα μάτια! Ακολουθήστε στον ορίζοντα μία νοητή συνεχόμενη γραμμή από τα δεξιά προς τα αριστερά και πάλι πίσω , μία γραμμή από πάνω προς τα κάτω και ανάποδα, και περάστε από όλα τα σημεία ενός νοητού κύκλου από τα δεξιά προς τα αριστερά και τούμπαλιν!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *